L'ESPECTACLEEl Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi és una obra inspirada en les gestes del cavaller Sant Jordi que alliberà a un poble sencer de l'atac d'un terrible drac, salvant també a la princesa d'aquella ciutat que havia estat oferida al monstre en sacrifici. 


Partint d'aquesta línea argumental, l'acció de l'espectacle fluctua per diversos àmbits, indrets, èpoques, personatges, enfocs, etc, convertint-se així en un  espectacle nou en cada edició. 
La narració i guió de l'obra varien cada any; així s'han vist edicions autobiogràfiques del mateix Sant Jordi, coneixent detalls de la seva infantesa i joventut i en altres ocasions, ha estat un narrador present o no als fets qui ho ha relatat, i amb un enfoc més medieval en algunes ocasions o oriental en d'altres. El guió porta al cavaller a fer front no només al Drac (la Fal·lera de la Colla de Geganters d'Esplugues) si no a tota mena d' èssers fantàstics i situacions de perill en els indrets més màgics que es puguin imaginar.


L'espectacle és un gran suma de diverses manifestacions artístiques (dansa, acrobàcies, art del foc,malabars, lluita amb espases, etc) que també intervenen cada any en diferent grau. 

La posada en escena constitueix un ampli desplegament tant pel que fa a la infraestructura, vestuari, maquillatge, escenografia, atrezzo, efectes especials, etc. Són prop d'un centenar d'actors/trius que donen vida als diferents personatges que  hi intervenen cada any. 
L'apartat tècnic és un altre dels aspectes més destacables d'aquesta producció teatral . Tot l' àudio musical i sonor és en format digital de gran qualitat. El disseny de llums, efectes especials, fum, etc és personalitzat per a l'espectacle i arriba a un consum de prop de 45000W.


Tot i ser un  espectacle de grans dimensions, es té cura de tots els petits detalls d'ambientació, atrezzo i vestuari per tal de ser el més realistes possibles i contribuir així a fer que l'espectador cregui realment en tot el que està veient durant l'obra.

El Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi és una idea original de Sergi Castro, qui dirigeix l'acte des de l'any 2002.
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada